Italialaista tyyliä autoosi! Katso MOMO vanteet täältä

Käyttöehdot

Yleistä

Nettivanne.fi on Rengas Turku Oy:n (Turku, y-tunnus: 0958435-6, jäljempänä palveluntuottaja) ylläpitämä markkinapaikka. Nettivanne.fi myy renkaita ja vanteita yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilaukset toimitetaan vain manner-Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Ehtojen toissijaisuus

Mitkään tässä luetellut ehdot eivät vähennä asiakkaallemme lain pakottavien säännösten mukaan kuuluvia oikeuksia (esim. kuluttajansuojalaki). Palveluntuottaja ei luovu mistään omista oikeuksistaan tämän tekstin perusteella.

Palveluntuottajan vastuut ja oikeudet

 • Palveluntuottaja vastaa kaikesta Nettivanne.fi-verkkokaupassa esitettävästä sisällöstä.
 • Palveluntuottaja vastaa, että kaikki Nettivanne.fi-verkkokaupassa esitettävä sisältö on Suomen lakien mukaista.
 • Palveluntuottajalla on kaikki oikeudet muuttaa ja päivittää ja korjata verkkokaupan sisältöä ja/tai sääntöjä ilman erillistä ilmoitusta käyttäjille.
 • Palveluntuottaja ei vastaa Nettivanne.fi:n ulkopuolisten palveluiden tai yritysten esittämästä virheellisestä Nettivanne.fi:tä koskevasta informaatiosta.
 • Palveluntuottaja vastaa sille kertyvistä kaikista asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta säilyttämisestä.
 • Palveluntuottaja voi tarvittaessa peruuttaa tilauksen tai evätä asiakkuuden. Väärinkäytöksistä ilmoitetaan aina viranomaisille.

Nettivanne.fi-verkkokauppa on auki 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden. Palveluntuottaja pidättää oikeuden ottaa palvelun tai sen jonkun osan tilapäisesti pois käytöstä esimerkiksi sivujen ylläpidon vuoksi.

Palveluntuottajan vastuu tuotteiden toimittamisessa ilmenneistä ongelmista ja tuotteiden huonosta saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkuun ja maksettujen rahojen palauttamiseen. Palveluntuottaja varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

Palveluntuottaja ei vastaa sivuston ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntuottaja ei ole vastuussa sivustollaan tarjoamansa palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten viivästyksestä, tulojen, liikearvon, käyttöoikeuden tai tiedon menetyksestä taikka muusta taloudellisesta menetyksestä. Palveluntuottajan vastuu on enintään Suomen lain pakottavien säännösten mukainen.

Palveluntuottaja ei vastaa mahdollisesti esiintyvien häiriöiden, virheiden tai viivästysten takia aiheutuvista vahingoista. Palveluntuottaja ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta. Tällainen vastuusta vapauttava este voi olla esimerkiksi viranomaisen toimenpide, sota tai sen uhka, kapina tai mellakka,riippumaton häiriö postin kulussa, automaattisessa tietojenkäsittelyssä, tiedonsiirrossa, muussa sähköisessä viestinnässä tai sähkön saannissa, tulipalon tai muun turman aiheuttama keskeytys tai työtaistelutoimi kuten lakko, sulku, boikotti tai saarto. Ylivoimainen este tai muu edellä mainittu olosuhde oikeuttaa verkkokaupan keskeyttämään tilausten toimittamisen toistaiseksi.

Käyttäjän vastuut

 • Käyttäjän tulee täyttää tilaus- ja toimitusehdoissa mainitut vaatimukset.
 • Käyttäjä sitoutuu käyttämään Nettivanne.fi-verkkokauppaa verkkokaupan ohjeiden mukaisesti.
 • Käyttäjä sitoutuu antamaan itsestään totuudenmukaisia tietoja verkkokaupan tilaus- ja rekisteröitymislomakkeilla ja muuttamaan mahdolliset virheelliset tiedot viivytyksettä.
 • Käyttäjä hyväksyy tilausta koskevat tilaus- ja toimitusehdot.
 • Käyttäjä hyväksyy Nettivanne.fi:n toimesta tehdyt muutokset asiakkuuteensa.
 • Käyttäjä vastaa Nettivanne.fi:n ja sen yhteistyökumppaneiden tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin luvattomasta käyttämisestä aiheutuvista seuraamuksista.

Tietosuoja ja tietojen käsittely

Palveluntuottaja huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä. Voit tarvittaessa lukea lisää alveluntuottajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista rekisteriseloste-sivulla. Käyttäjällä on palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja muuttaa niitä.

Käyttäjälle voidaan esittää kaupallista viestintää itse Nettivanne.fi-sivustolla, sähköpostissa tai tekstiviestissä. Rekisteröinnin yhteydessä Käyttäjällä on mahdollisuus valita mikäli hän sallii tai ei salli suoramarkkinointikirjeiden vastaanottamisen sähköpostiosoitteeseensa tai markkinointiviestien vastaanottamisen tekstiviestillä matkapuhelimeensa. Palveluntuottajalla on oikeus seurata käyttäjien Internet-käyttäytymistä palvelun sisällä sekä hyödyntää tuloksia. Palveluntuottaja voi hyödyntää Käyttäjien antamia tietoja markkinointiyhteistyössä kolmansien osapuolien kanssa.

Palveluntuottaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille ilman käyttäjän suostumusta. Palveluntuottaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Tarjotaksemme sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kassalla välittää henkilötietojasi yhteystietoina ja tilaustietoina Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa, ja räätälöidä ne sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan omien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Sopimuksen purkaminen ja siirto

Molemmat osapuolet voivat halutessaan irtisanoa ja purkaa tämän sopimuksen. Irtisanominen tulee voimaan heti, kun toinen osapuoli on saanut siitä tiedon ja päättää käyttäjän oikeuden käyttää palvelua. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle tämän sopimuksen mukaan kuuluvista vastuista ja velvollisuuksista irtisanomisen voimaantuloon saakka.

Käyttäjä ei voi siirtää tätä sopimusta kenellekään muulle osapuolelle. Palveluntuottajalla on oikeus siirtää tämä sopimus kolmannelle osapuolelle.

Erimielisyyksien ratkaisu

Erimielisyydet tämän sopimuksen ehtojen suhteen ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.

Kaupan peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Reklamaatio

Reklamaatiotilanteessa virheen havaittuaan asiakkaan on otettava yhteyttä myyntiimme myynti@rengasturku.fi viipymättä.

Palautukset

Kuluttaja-asiakkailla on KKV:n etämyyntiehtojen mukainen palautus- ja vaihto-oikeus verkkokaupasta tilatuille tuotteille 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee varastotuotteita. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, uuttavastaavassa kunnossa sekä alkuperäispaketissa. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske tuotteita joihin sisältyy työtä (asennetut vanteet ja renkaat, "paketit") eikä mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita (porattavat-/blank-vanteet). Tilauksen maksu palautetaan tilauksessa käytetylle maksutavalle. Tavara on palautettava 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä ja asiakas vastaa palautukseen liittyvistä kustannuksista. Palautuskustannukset ovat seuraavanlaiset:

 • Renkaat ja vanteet 45€
 • Pienet tavarat 14.50€

Olethan palautusasioissa yhteydessä myyntiimme myynti@rengasturku.fi.