Italialaista tyyliä autoosi! Katso MOMO vanteet täältä

25000 rengasta ja 5000 vannetta,
seuraavaksi päiväksi kotiin toimitettuna.
Suomen suurin ja paras valikoima.

Hae renkaita ja vanteita valmistajan mukaan

Onko sinulla mielessä jokin tietty merkki? Bridgestone, Continental, Goodyear, Pirelli, Nokian, Sailun, Sava, Antares… Vai kenties vanteista Re, Alutec, GMP, Dezent, ATS, Image, Vertini, Inter Action, 4R, Forzza, BM, Advanti, MAK, Nitro, AEZ...


Nopea toimitus

Kaikki tuotteet omassa varastossa heti toimitettavaksi. Jopa 98% tilauksista lähetetään viimeistään 48h kuluessa.

Luotettavaa toimintaa

Nettivanne ja Rengas Turku ovat toimineet jo vuodesta 1994 alkaen.

Turvallinen maksaminen

Maksa haluamallasi maksutavalla helposti ja turvallisesti. Saa ensin tuotteet itsellesi ja maksa vasta sitten.

Renkaat ja vanteet Nettivanteelta

Nettivanne on suomalaisen autoilijan erikoisliike, jonka valikoimista löydät renkaat ja vanteet markkinoiden tunnetuimmilta huippumerkeiltä. Verkkokauppamme palvelee asiakkaitaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, jotta sinä voisit tehdä tilauksesi juuri silloin kun se sinulle itsellesi sopii. Älä siis suotta kuluta kallisarvoista aikaasi kiertelemällä eri rengasliikkeissä, sillä meiltä voit tilata kätevästi tarvitsemasi renkaat ja vanteet kotoa poistumatta, vieläpä varsin kilpailukykyisin hinnoin. Lupaamme kaikille tuotteillemme myös nopean toimituksen.

Renkaiden ja vanteiden erikoisliikeenä meiltä löytyy myös TPMS rengaspaineanturit lähes kaikkiin autoihin! Tavalliset ja keskittävät spacerit lukuisilla leveyksillä ja jaoilla heti hyllystä. Soviterenkaat, mustat/kiiltävät pultit ja mutterit heti varastosta. Löytyy on myös sisätähtikantaiset pultit ja muut erikoispultit. Kaikki pituudet suoraan varastosta!

Renkaita ja vanteita joka lähtöön

Olipa mielessäsi sitten uudet renkaat tai vanteet, verkkokaupastamme löydät todennäköisesti etsimäsi – valikoimamme on maan laajimpia. Rengasosiossa voit selata runsasta kesä- ja talvirenkaiden tarjontaa, lisäksi valikoimissamme on ratakäyttöön tarkoitettuja sporttirenkaita. Vannepuolella tarjolla on huikea määrä erilaisia alumiini- ja peltivanteita uusina ja käytettyinä. Nettivanteelta saat renkaat ja vanteet helposti samasta osoitteesta. Jos et ole aivan varma spekseistä, kannattaa ehdottomasti vilkaista sivujemme Tietopankki-osiota.

Tilaa uutiskirje

Saat ajankohtaisia tarjouksia ja vinkkejä renkaiden valintaan. Kirjeitä lähetetään harvakseltaan.

"Loistava palvelu. Tiistaina kysely 2 auton huoltoa. Molemmat onnistu perjantaina, ja todella jouheasti. Ja hintakin oli kohdillaan. Asiakaspalvelu täys kymppi. Tämä siis rieskalähteentien yksikkö."

"Monet vuodet ostettu Rengas Turusta auton renkaita. Aina hyvä palvelu. Nyt liikkeitä jo niin monta, että kannattaa varmaan ottaa lähin liike. Ei koskaan mitään ongelmia. Voin suositella." 😀