Rekisteriseloste

Henkilötietolakin (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste rekisterinpitäjästä

1. Rekisterinpitäjä

    Rengas Turku Oy
    Vanha Hämeentie 134
    20540 Turku

2. Yhteyshenkilö:

    Marko Virta
    Vanha Hämeentie 134
    20540 Turku
    puh. 040 5455 174

3. Rekisterin nimi

    Rengas Turku Oy:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

    Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:
  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja suoramarkkinointi, mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi
  • rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen
  • asiakkaiden kiinnostustietojen sekä markkinointitarpeiden kartoittaminen. Asiakkaiden valintojen ja toiveiden seuraaminen, analysointi ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.
  • asiakkaiden toiveiden huomioon ottaminen ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä markkinoinnin kohdistaminen
    Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1, 2, 5 ja 6 kohtaan.

5. Rekisterin tietosisältö

    Asiakkaista kerätään ja talletetaan seuraavat tiedot:
  • asiakastiedot: nimi, yhteystiedot (esim. osoitetiedot, matkapuhelimen numero sekä sähköpostiosoite) yhteydenottoa varten
  • asiakkaan suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä suoritettavaan suoramarkkinointiin
  • lainsäädännön mukaiset suoramainonnan, etämyynnin ja muun suoramarkkinoinnin kieltotiedot
  • muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Asiakkaiden henkilötietoja luovutetaan tarvittaessa rekisterinpitäjän kanssa yhteistyösopimuksen tehneille kolmansille osapuolille. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen perustuvat asiakkaan suostumukseen ja toimeksiantoon (henkilötietolain 23 §:n 1 ja 2 kohta).

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.

9. Henkilötietolain 24 §:n mukainen avoimuusperiaate

9.1. Rekisteriseloste

    Panic Marketing asiakasrekisteriä käsittelevä rekisteriseloste on nähtävänä Panic Marketingin toimitiloissa.

9.2. Tarkastusoikeus ja oikeus oikaista virheellinen tieto

    Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Kun asiakas haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee lähettää omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön.

9.3. Kielto-oikeus

    Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Asiakas voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen: info@panic.fi.

Rekisteri ennen 2.3.2015 rekisteröityneille

1. Rekisterinpitäjä

    Panic Marketing Oy
    Tykistökatu 4
    20520 TURKU

2. Yhteyshenkilö:

    Ville Helminen
    Tykistökatu 4
    20520 TURKU
    puh. 044 726 4234

3. Rekisterin nimi

    Panic.fi - Sisäpiiri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

    Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:
  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja suoramarkkinointi, mukaan lukien sähköinen suoramarkkinointi
  • rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen
  • asiakkaiden kiinnostustietojen sekä markkinointitarpeiden kartoittaminen. Asiakkaiden valintojen ja toiveiden seuraaminen, analysointi ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.
  • asiakkaiden toiveiden huomioon ottaminen ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä markkinoinnin kohdistaminen
    Henkilötietojen käsittely perustuu henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1, 2, 5 ja 6 kohtaan.

5. Rekisterin tietosisältö

    Asiakkaista kerätään ja talletetaan seuraavat tiedot:
  • asiakastiedot: nimi, yhteystiedot (esim. osoitetiedot, matkapuhelimen numero sekä sähköpostiosoite) yhteydenottoa varten
  • asiakkaan suostumus sähköposti-, tekstiviesti- ja muilla automaattisilla järjestelmillä suoritettavaan suoramarkkinointiin
  • lainsäädännön mukaiset suoramainonnan, etämyynnin ja muun suoramarkkinoinnin kieltotiedot
  • muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

    Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

    Asiakkaiden henkilötietoja luovutetaan tarvittaessa rekisterinpitäjän kanssa yhteistyösopimuksen tehneille kolmansille osapuolille. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen perustuvat asiakkaan suostumukseen ja toimeksiantoon (henkilötietolain 23 §:n 1 ja 2 kohta).

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

    Rekisteriin on käyttöoikeus vain niillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään.

9. Henkilötietolain 24 §:n mukainen avoimuusperiaate

9.1. Rekisteriseloste

    Panic Marketing asiakasrekisteriä käsittelevä rekisteriseloste on nähtävänä Panic Marketingin toimitiloissa.

9.2. Tarkastusoikeus ja oikeus oikaista virheellinen tieto

    Asiakkaalla on oikeus tarkastaa häntä koskevat asiakasrekisterissä olevat tiedot. Kun asiakas haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee lähettää omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön.

9.3. Kielto-oikeus

    Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten. Asiakas voi tehdä kiellon ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai lähettämällä pyynnön sähköpostitse osoitteeseen: info@panic.fi.